Teleperformance
Prishtine
Profil
	 	 

Teleperformance është kompania më e madhe botërore për shërbime ndaj klientëve. Për mbi 40 vite, kjo kompani ka shërbyer në shumë vende në të gjithë botën.

Teleperformance është një partner strategjik i kompanive lidere në botë që ofron zgjidhje dhe rritë ndërveprimin e  bizneseve më të njohura botërore me klientët e tyre, duke u shndërruar në një urë lidhëse midis klientëve dhe brendeve. 

Teleperformanca investon në hulumtim dhe zhvillim në mënyrë që të kuptojë më thellësisht nevojat e klientëve përreth botës, industrive, kanaleve etj.

Duke zhvilluar praktikat më të mira në çdo ndërveprim, teleperformance ka arritur të sigurojë miliarda lidhje me klientë gjatë çdo viti, në çdo kanal dhe jo vetëm, si rezultat i aktivitetit të saj teleperformance ka njohje të thellë të tregjeve lokale.

Teleperformanca, ndër tjera veçohet sepse çdo lidhje që kompania krijon mundëson përmirësim, çka e shtyn kompaninë të bëjë diferencë në jetët e njerëzve çdo ditë. Teleperformance punon me 265 gjuhë dhe dialekte, për të ofruar shërbim sa më të mirë.

Teleperformanca ofron zgjidhje të ndryshme si:

 • Zgjidhjet e analitikës
 • Automatizim
 • Zgjidhjet e Back-Office
 • Qendrën e Kontaktit
 • Shërbime dixhitale të integruara të biznesit
 • Face-to-Face
 • Punë në shtëpi
 • Zgjidhjet e mobilitetit
 • Zgjidhjet e mediave sociale
 • VIP dhe zgjidhje të specializuara
 • Kanalet e webit, etj.
Pyetje & Përgjigje
Në këtë pjesë mund të gjeni pyetjet me të shpeshta lidhur me kompaninë. Mësoni përgjigjet në pyetjet që mund t'iu interesojnë.
Kur nisi punën Teleperformance Prishtina?
Teleperformance në Kosovë është e pranishme në Prishtinë qe prej majit të vitit 2017 si degë e Teleperformance Gjermani.
Sa persona janë të punësuar në Teleperformance Prishtina?
Aktualisht, numri i të punësuarve në Teleperformance është mbi 450.
Çka e veçon Teleperformancen në Prishtinë?
Ajo çfarë e veçon Teleperformancen në Prishtinë është ambienti dhe menaxhmenti me standarde Gjermane të punës si dhe mundësia e ngritjes në karrierë, në pozita të ndryshme brenda kompanisë.
Në sa vende të botës është prezente Teleperformanca?
Teleperformanca punon me 300,000 agjentë dhe është prezente në 160 shtete.
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015 for Quality Management
Copyright © 2023 - KosovaJob LLC