Kosbit LLC
Profil
	 	 

Kosbit është kompani që ofron shërbime globale të teknologjisë informative, operacioneve të biznesit dhe shërbimeve të menaxhuara. Me më shumë se një dekadë eksperiencë, Kosbit ofron shërbime për bizneset e vogla, të mesme, dhe ato të Fortune 100.

Bashkëpunimi me klientët e tyre është i përcjellur me shërbime inovative të cilat kanë kosto të ulët, ekspertizë dhe mbështetje të vazhdueshme të klientëve. Kosbit është partneri i vetëm zyrtar i AT&T në Evropën juglindore.

Shërbimet e kompanisë bazohen në parimet e ITIL, standardi më i lartë për menaxhimin e shërbimeve të Teknologjisë Informative. Shërbimet e ofruara nga Kosbit kanë kosto shumë më të vogël dhe si rrjedhojë kursejnë kohë dhe para.  

Kosbit njihet si një partner i besueshëm në fushën e telekomit me një histori të gjatë të projektimit, auditimit dhe migrimit. Kosbit, përmes numrit të madh të shërbimeve të IT-së outsourcing që ofron për AT&T, Alcatel-Lucent, Nokia dhe Ericsson, duke përfshirë shërbimet e rrjeteve 3G / 4G / 5G & LTE, ka arritur të bëhet lider botëror në ofrimin e shërbimeve cilësore dhe me cmime të përballueshme për konsumatorët.

Kosbit përbëhet nga një staf teknik që përfshinë inxhinierë të telekomit me përvojë, inxhinierët e mbikqyrjes së rrjetit, inxhinierët e programeve, inxhinierët e optimizimit të rrjetit dhe inxhinierët e mirëmbajtjes.

Çmimet e fituara:

  • I rankuar si një ndër 100 ofruesit më të mirë të shërbimeve outsourcing nga IAOP – 2018.
  • Futja në garën e ngushtë për Çmimin “Kompania më e mirë për Outsourcing në Britaninë e Madhe” nga National Technology Award UK 2018.
Pyetje & Përgjigje
Në këtë pjesë mund të gjeni pyetjet me të shpeshta lidhur me kompaninë. Mësoni përgjigjet në pyetjet që mund t'iu interesojnë.
Cilat shërbime i ofron kompania Kosbit?
Shërbimet të cilat i ofron kompania Kosbit janë: shërbime të rrjetave të IT-së, integrimeve të sistemit, shërbimeve të menaxhuara të IT-së, zhvillim të softuerit, auditim të rrjetit, konsulencë për IT, arkitekturë të infrastrukturës së IT-së, siguri të rrjetit, teknologji të virtualizimit.
Cilët janë klientët e Kosbit?
Klientët kryesorë të Kosbit janë: AT&T, Vodacom, Nokia, Ericsson, Alcatel-Lucent.
Sa persona janë gjithsej të punësuar në Kosbit?
Stafi aktual në këtë kompani është mbi 100 të punësuar.
Ku operon kjo kompani?
Lokacioni i kësaj kompanie është në Kosovë dhe Londër, dhe së shpejti në SHBA. Kosbit ka shtrirje strategjike në mbarë botën, duke përfshirë partnerë lokalë në mbi 150 shtete.
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015 for Quality Management
Copyright © 2023 - KosovaJob LLC