10 shprehje frymëzuese për bashkëpunimin dhe punën ekipore

22 Prill '21

10 shprehje frymëzuese për bashkëpunimin dhe punën ekipore
	 	 

Bashkëpunimi dhe puna në grup janë aftësi të cilat sot kërkohen pothuajse nga çdo punëdhënës. Madje ndër pyetjet më të zakonshme në intervistat e punës janë në lidhje me këto aftësi, varësisht nga profesioni dhe pozita në të cilën kanë aplikuar kandidatët. Ka shumë arsye se përse është kaq e rëndësishme kjo për punëdhënësit, por gjashtë janë më kryesoret sipas “Sandler Training”.

  1. Nxit kreativitetin dhe të mësuarit
  2. Bashkon pikat e forta
  3. Krijon besim
  4. Mëson aftësi të zgjidhjes së problemeve
  5. Promovon ndjenjë më të madhe të pronësisë (kontributit)
  6. Nxitë marrjen e “rreziqeve të shëndetshme”

Prandaj, nëse jeni person të cilit nganjëherë “i zbehen” këto aftësi, ose jeni udhëheqës i një grupi, Akademi pune ju sjellë disa thënie për fuqinë që ka puna ekipore.

“Talenti e fiton lojën, por puna ekipore dhe intelegjenca i fitojnë kampionatet.” 

- Micheal Jordan - 

jordan

“Është e mahnitshme se çfarë mund të arrish nëse nuk të intereson se kush i mori meritat.”

- Harry S Truman - 

truman

 “Nëse të gjithë ecin përpara së bashku, atëherë suksesi kujdeset për veten.”

- Henry Ford -

ford

“Gjërat e mëdha në biznes nuk janë bërë kurrë nga një person, ato janë bërë nga një grup njerëzish.”

- Steve Jobs -

steve jobs

“Nëse kam parë më larg, e kam bërë duke qëndruar mbi supet e gjigandëve.”

- Isaac Newton -

isaac newton

“Mënyra për të arritur suksesin tuaj, është të jeni të gatshëm ta ndihmoni dikë tjetër, për ta gjetur atë i pari.”

 - Iyanla Vanzant - 

nazant

“Gjej një grup njerëzish të cilët të sfidojnë dhe frymëzojnë, kalo shumë kohë me ta dhe kjo do të ta ndryshojë jetën tënde përgjithmonë.”  

- Amy Poehler - 

amy

“Vetëm mund të bëjmë shumë pak, së bashku mund të bëjmë shumë.”

- Helen Keller - 

helen keller

“Duhen dy gurë për të ndezur zjarr.”

- Louisa May Alcott - 

luiza

"Nuk më pëlqen ai njeri. Duhet ta njoh më mirë."

-Abraham Linkoln -

lincoln

KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015 for Quality Management
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC